Tamplarie PVC

tamplarie-pvc

I&I Business Team Concept produce  in fabrica proprie tamplarie cu profile avand 3, 4, 5 sau 6 camere din pvc marca KLAS  si SALAMANDER si geam termopan sau tripan in diverse configuratii.

Ferestre:

I&I Business Team Concept produce ferestre din PVC care sunt caracterizate de calitate, soluţii siguranţa şi economisirea energiei. Eleganta  şi design-ul ferestrelor noastre sunt date de formele elegante ale profilelor si de gama variata a acesoriilor si culorilor folosite.

Profile de renovare  si izolare:

Ferestrele cu profile de renovare  se folosesc in renovarea cladirilor si pot fi montate cu usurinta pastrand in acelasi timp cadrul existent.

Ferestrele cu toc de izolare raspund tuturor cerintelor tehnice, estetice, fonice si termice. Sistemele profilelor pentru izolar e pot fi folosite atat in constructiile noi cat si pentru renovare, el fiind special proiectate pentru cladirile cu izolatie interioara.

Usi:

I&I Business Team Concept ofera o gama larga de uşi de intrare care se potriveşte oricarui stil de cladire.  Alegerea usilor trebuie facuta cu atentie si trebuie sa se concetreze pe calitate si securitate .

Culisante PVC:

Daca va doriti eleganta  si functionalitate pentru locuinta dumneavoastra, o fereastra sau o usa culisanta face diferenta. Fiind  extrem de silentioase, pot fi manevrate destul de usor chiar si pe  suprafete cu dimensiuni foarte mari. Adaptate perfect cerintelor dumneavoastra, acestea va ofera un grad mare de luminozitate.

Paletar de colori:

Cu o paletă de peste 50 de culori și nuanțe care imita lemnul va oferim o soluție personalizată pentru gustul fiecaruia, asigurandu-va diversitatea, durabilitatea si rezistenta in timp a culorilor.

Proiectele noastre