Tamplarie Aluminiu

I&I Business Team Concept ofera  sisteme de tamplarie aluminiu ca o  excelenta alegere pentru cei ce isi doresc o tamplarie personalizata, asortata gusturilor lor, precum si pentru cei ce isi doresc o solutie rentabila, usor de intretinut si cu un raport calitate-pret avantajos!. 

Tamplarie Aluminiu cu geam termopan

Tamplaria din aluminiu este caracterizata de o buna rezistenta la actiunea factorilor agresivi ai mediului, fapt ce ii confera o durata lunga de utilizare. Profilele de aluminiu impreuna cu geamul termopan sunt utilizate la toate tipurile de tamplarie: usi, ferestre si balcoane.

Avantajele Tamplariei din Aluminiu:

 • Rezistente mecanice foarte ridicate
 • Rezistenta la factorii agresivi ai mediului
 • Buna comportare elastica a materialului
 • Un raport Rezistenta/Greutate foarte bun
 • Buna manevrabilitate
 • Buna izolare termica si fonica
 • Deformatii mici in urma ciclului inghet-dezghet
 • Intretinere facila ( foarte usor de curatat )
 • Isi mentine neschimbat aspectul in timp

Tamplaria de aluminiu pe care o producem, este disponibila in urmatoarele variante de deschideri:

 1. deschidere laterala
 2. deschidere batanta
 3. deschidere oscilo-batanta

Utilizand feronerie reglabila, dam posibilitatea crearii unor reglaje fine, astfel ca partile mobile sa aiba o functionare ireprosabila.

Profilele de tamplarie aluminiu se gasesc in toate nuantele de culori RAL, clientii avand posibilitatea de a alege orice culoare, functie de gusturile proprii.

Gradul ridicat de fiabilitate si etansarea foarte buna este rezultatul utilizarii unui sistem de feronerie deosebit de performant si a unui sistem de etansare (format din mai multe garnituri special profilate montate pe cercevea fabricate din EPDM, rezistent la uzura, cu capacitate intarziata de imbatranire, garantandu-se astfel ani indelungati asigurarea unei bune etanseizari).

Tamplaria din aluminiu, ofera  posibilitatea realizarii de solutii tehnice din cele mai diverse pentru realizarea de usi, ferestre si balcoane, de calitati foarte diferite, in functie de varianta aleasa de catre client

FERESTRE SI USI DIN ALUMINIU

Ferestrele şi usile din aluminiu asigura o mai bună functionalitate, rezistenta la acţiunea factorilor de mediu, intretinere usoara si o gama variata de culori RAL sau anodizate.
Sistemele de aluminiu oferite de noi se pot utiliza in toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel rezidențial. Tamplaria de aluminiu se caracterizeaza prin stabilitate ridicata, rezistență in timp si posibilitatea de a executa tamplarii de dimensiuni mari, oferidu-va stabilitate, protectie si confort.

CULISANTE DIN ALUMINIU

In spațiul personal sau colectiv, culisantele ofera un aport de luminozitate suplimentarA Si o deschidere spre mediul Inconjurator.

PERETI CORTINA

Peretii cortina sunt fatade moderne cu excelente calitati de izolare termica si fonica, dar mai ales cu posibilitsti multiple de design si stil.
Sistemele de pereti cortina sunt formate din:
• Sistem structural propriu constituit din montanți (elemente verticale)și rigle distanțier/traverse (elemente orizontale).
• Panouri montate pe sistemul structural propriu care pot fi: panouri transparente din sticla (fixe sau mobile) sau panouri opace.

Branduri de profile :

Proiectele noastre