Rulouri exterioare

Rulouri exterioare de calitate: Rulourile exterioare din aluminiu sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in incapere.

Ele prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara. Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica cu pana la 10 dB.

Rulouri aplicate

Ideal de montat atunci cand renovezi, cand vrei sa iti protejezi caminul de soare, frig, privirile vecinilor sau hoti. Rulourile aplicate se pot instala oricand. Ele se prind pe tamplaria existenta, iar intretinerea lor se poate face usor si rapid. Acestea sunt de doua feluri: Rulourile cu caseta semirotunda si cu caseta la 45 (grade).
Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara poate face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.
Principalele beneficii ale rulourilor aplicate:
  • Umbra: posibilitatea reglarii luminii naturale
  • Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
  • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
  • Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina
  • Siguranta: protectie suplimentara impotriva tentativelor de patrundere prin efractie. Pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte.

Din punct de vedere actionare, se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Ideal de montat atunci cand construiesti, cand vrei sa iti protejezi caminul de soare, frig, privirile vecinilor sau hoti. Rulourile suprapuse pe tamplarie se monteaza impreuna cu tamplaria. Avantajul acestui sistem il reprezinta posibilitatea mascarii complete a casetei covorului de lamele. Exista doua tipuri de casete: Casete Unibox si casete Unibox Plus. Casetele Unibox au capacul de vizitare in partea din spate ceea ce face ca acest rulou sa fie tencuibil numai la exterior. Caseta Unibox Plus are capacul de vizitare in partea de jos, ceea ce face ca acest rulou sa fie tencuibil si la exterior, si la interior. Rulourile reprezinta unul dintre cele mai eficiente si sanatoase moduri de umbri o incapere. Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna poate reduce consumul de energie termica cu cca. 10%, iar pe timp de vara rulourile pot face un sistem de aer conditionat sa fie inutil.

Principalele beneficii ale rulourilor suprapuse:
  • Umbra: posibilitatea reglarii luminii naturale
  • Temperatura constanta: impiedica incalzirea excesiva a locuintei in zilele toride de vara si previne pierderea de caldura pe timpul iernii
  • Somn odihnitor: asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului
  • Intimitate: protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina

Pot sa fie dotate cu plasa de insecte, in acest caz in caseta covorului de lamele se introduce un rulou cu plasa de insecte. Din punct de vedere al actionarii, se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Rulouri suprapuse

Actionari

Rulourile AlcoGroup se pot controla manual, prin panglica, snur sau manivela, sau electric, prin intermediul unui buton de comanda sau cu ajutorul unei telecomenzi.

Actionare cu panglica sau snur

Actionare cu
manivela

Actionare electrica cu telecomanda

Actionare electrica cu buton